Kovács Nórival gyarapodott jószolgálati követeink köre

Nóri énekes és népdalkutató. Csodálatos ember s egy nagy tehetségű művész. Intézményünkkel először a kárpátaljai Ráton került kapcsolatba: Ő is – mint a Károlyi István Gyermekközpont – támogatja a ráti Szent Mihály Gyermekotthont.

Már a Gyermekközpontunkban tett első látogatásakor elbűvölt mindenkit érzelem gazdag személyisége, az pedig különösen kedves tőle, hogy 2017 év első napjaiban elvállalta a jószolgálati követ felkérést. A megbízólevél átadására ünnepélyes keretek között került sor 2017. február 9. napján a Józsa Judit Galériában Budapesten, ahol Nóri a baráti klubját működteti. A Gyermekközpont vezetőin kívül részt vettek az eseményen a Károlyi István Gyermekközpont Nimród Gyermekíjász Kör tagjai, a Speciális és a Különleges Gyermekotthonunkban élő ellátottjaink. A követi megbízólevél átadását követően a gyerekek felkérésére és „fogadalomtétele” mellett a művésznő felavatta a két éve működő kör zászlós kopjáját, mint zászlóanya az Ő előadásában felcsendülő Összetartozunk című dal sorait tartalmazó kék szalagot kötött a zászlóra: „sok mindent tudunk, de legfőképpen azt, hogy összetartozunk”.

Kovács Nóri ezt követően nagy sikerű műsorával bűvölt el mindenkit s a gyerekek a mielőbbi viszontlátás reményében hosszas búcsúzkodás után tértek vissza a „Specibe” és a „Különlegesbe”.

Nem is kell sokat várni az újabb találkozóra, hiszen a gyerekek 2017. február 25-én ott lesznek a Duna Palotában Kovács Nóri „Teremtés” c. kisfilmjének díszbemutatóján és az utána következő „Nimród regéje” c. szóló koncertjén.

Print Friendly, PDF & Email
  • Nincs jövőbeli esemény

Időjárás

Fót
2018-07-19, 09:39
Változó felhőzet
NW
Változó felhőzet
21°C
11 km/h
Hő-érzet: 21°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 68%
Szelek: 11 km/h NW
Széllökések: 14 km/h
UV-Index: 2
Napkelte: 05:05
Napnyugta: 20:33
More forecast...
 

Archívum