Vízzel kínáljuk a szomjazókat

 

„Ne várja meg, míg kiszárad! Fogadjon el tőlünk egy pohár vizet!” – így várjuk szeretettel a hozzánk betérőket: intézményünk, a fóti Károlyi István Gyermekközpont a nagy hőségre való tekintettel vízosztó akcióba kezdett.

Igaz, a mi „kereteink” viszonylag szűkösek, klimatizált helyiségeink nincsenek, így a Károlyi István Gyermekközpont csodálatos parkja és árnyékot adó lombos fái mellett, csak egy pohár vízzel tudjuk kínálni a hozzánk betérő szomjazókat. Ám ez a kis gesztus, ezeken a forró napokon, a tikkasztó kánikulában még életet is menthet!

Ismét elérkezett a legmelegebb évszakunk, amely egyben a gyerekek által várva várt iskolai vakáció időszaka, azonban a nagy hőség mindannyiunk szervezetét próbára teszi. A hosszan tartó forróság még az egészséges emberek számára is extrém igénybevételt jelent, különösen veszélyeztetett helyzetben vannak ugyanakkor a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők.

A hőség idején mindenkinek oda kell figyelnie a megfelelő és folyamatos folyadékpótlásra. Nálunk, a Károlyi István Gyermekközpont főportáján ezt most megtehetik. Portás kollégáink sok szeretettel látnak minden erre járót, minden hűsölni vágyót egy üdítő pohár vízre!

 

                                                                                               Károlyi István Gyermekközpont

Print Friendly, PDF & Email

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Időjárás

Fót
2020-11-26, 21:50
Főleg felhős
SSW
Főleg felhős
1°C
0 km/h
Hő-érzet: 3°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 95%
Szelek: 0 km/h SSW
Széllökések: 0 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 07:04
Napnyugta: 15:56
More forecast...
 

Archívum