LélekFÓTozó 3.

Harmadik LélekFÓTozó nap a Károlyi István Gyermekközpontban

2018. december 15-én immár harmadik alkalommal kedveskedett ellátott gyermekeinknek és fiatal felnőttjeinknek a BILLERBECK Budapest Kft a LélekFÓTozó nap megszervezésével úgy, hogy több mint 50 céget illetve szervezetet vontak be a programokba.

 A Billerbeck Budapest Kft képviseletében Friedrich Emil Ermert és Ingrid Ermert tulajdonosok, valamint más német és magyar cégek tulajdonosai, vezetői tisztelték meg jelenlétükkel a programot.

A mai nap meglepetése volt az ünnepélyes megnyitón, hogy Szijj András producer átadott a Fóti Gyermekközpont Növendékeiért Alapítvány részére, az ellátottak jövőbeni programjaira, 2,1 millió forintot. A szeptember 22-én megrendezett első magyarországi Csengetett, Mylord? közönségtalálkozó szervezői gyűjtötték össze az adományt, akik közösségi finanszírozással valósították meg az eseményt, amelynek során a megmaradt pénzösszeget a Károlyi István Gyermekközpont gyermekotthonaiban élő gyermekek javára ajánlották fel.

A felajánlást az Alapítvány elnöke, Károlyi László és az alelnöke, Dr. Vágottné Dr. Csizmadia Judit és a Gyermekközpont igazgatója vette át.

A megnyitó után finom ebéddel és mindenféle finomsággal várták a szervezők az ellátottakat, majd a színpadi programok mellett (Papadimitriu Athina görög táncháza, Richie and the Mops és a Tordasi Szivárványzenekar koncertje, a Füzesgyarmati Drámacsoport Interaktív Színháza) sokféle kézműves tevékenységben tudtak részt venni; lehetett mézeskalácsot díszíteni, vagy karácsonyfadíszt, illetve karkötőt is alkotni.

A saját készítésű kürtőskalács is nagyon népszerű volt, aminek az elkészítésében a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat segített.

Volt Szépségstand, Állatsimogató, Zenesarok, Cirkusziskola és Fabatka ajándékbolt, ahol az összegyűjtött fabatkákért ajándékot választhattak a gyermekek.

 A kastély előtt egy versenyautót nézhettek meg és próbálhattak ki az érdeklődők a Baranyai Group jóvoltából.

A tornateremben is mozgalmas programok voltak: a Szeghalmi Mazsorett Együttes bemutatója után be lehetett állni közéjük, voltlehetőség kipróbálni a zumbát. Tartottak kézilabda edzést és volt edzőterem Erdei Zsolt ökölvívóval, aki a Gyermekközpont Jószolgálati nagykövete, és mindig szívesen jön közénk. A nap zárásaként a Billerbeck futballmérkőzés is népszerű program volt a fiúk körében.

Egy igazán vidám, szívet-lelket melengető napot kaptunk ajándékba, amiért hálásak vagyunk és reméljük lesz negyedik LélekFÓTozónap is jövőre! Köszönjük a Billerbecknek és Minden Támogatónak!

Vargáné Százvai Erzsébet
nevelő

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-10-06, 05:51
Tiszta
ESE
Tiszta
9°C
4 km/h
Hő-érzet: 9°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 91%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 06:49
Napnyugta: 18:13
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál