Kovács Nórival gyarapodott jószolgálati követeink köre

Nóri énekes és népdalkutató. Csodálatos ember s egy nagy tehetségű művész. Intézményünkkel először a kárpátaljai Ráton került kapcsolatba: Ő is – mint a Károlyi István Gyermekközpont – támogatja a ráti Szent Mihály Gyermekotthont.

Már a Gyermekközpontunkban tett első látogatásakor elbűvölt mindenkit érzelem gazdag személyisége, az pedig különösen kedves tőle, hogy 2017 év első napjaiban elvállalta a jószolgálati követ felkérést. A megbízólevél átadására ünnepélyes keretek között került sor 2017. február 9. napján a Józsa Judit Galériában Budapesten, ahol Nóri a baráti klubját működteti. A Gyermekközpont vezetőin kívül részt vettek az eseményen a Károlyi István Gyermekközpont Nimród Gyermekíjász Kör tagjai, a Speciális és a Különleges Gyermekotthonunkban élő ellátottjaink. A követi megbízólevél átadását követően a gyerekek felkérésére és „fogadalomtétele” mellett a művésznő felavatta a két éve működő kör zászlós kopjáját, mint zászlóanya az Ő előadásában felcsendülő Összetartozunk című dal sorait tartalmazó kék szalagot kötött a zászlóra: „sok mindent tudunk, de legfőképpen azt, hogy összetartozunk”.

Kovács Nóri ezt követően nagy sikerű műsorával bűvölt el mindenkit s a gyerekek a mielőbbi viszontlátás reményében hosszas búcsúzkodás után tértek vissza a „Specibe” és a „Különlegesbe”.

Nem is kell sokat várni az újabb találkozóra, hiszen a gyerekek 2017. február 25-én ott lesznek a Duna Palotában Kovács Nóri „Teremtés” c. kisfilmjének díszbemutatóján és az utána következő „Nimród regéje” c. szóló koncertjén.

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-09-25, 10:36
Felhős
ESE
Felhős
13°C
4 km/h
Hő-érzet: 15°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 77%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 14 km/h
UV-Index: 1
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 18:35
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál