LélekFÓTozó 4.

Negyedik LélekFÓTozó nap a Károlyi István Gyermekközpontban

 

2019. december 14-én immár negyedik alkalommal kedveskedett ellátott gyermekeinknek és fiatal felnőttjeinknek a BILLERBECK Lakástextil Kft a LélekFÓTozó nap megszervezésével úgy, hogy több mint 50 céget illetve szervezetet vontak be a programokba.

A Billerbeck Lakástextil Kft képviseletében Vermes Péter ügyvezető igazgató Úr köszöntötte az ünneplőket.

A megnyitó után finom ebéddel és mindenféle finomsággal várták a szervezők az ellátottakat, majd a színpadi programok után (Kovács Nóri Jószolgálati nagykövetünk éneklése, Turai Bálint vidám, interaktív zsonglőr műsora, Richie and the Mops koncertje, a Tordasi Szivárvány zenekar koncertje, a Füzesgyarmati Általános Iskola 3. b osztályának Karácsonyi műsora), sokféle kézműves tevékenységben tudtak részt venni a gyermekek és fiatalok. Lehetőség volt például mézeskalácsot díszíteni, vagy karkötőt, karácsonyfadíszt készíteni, vagy bűvész trükköket megtanulni.

A saját készítésű kürtőskalács is nagyon népszerű volt, aminek az elkészítésében ismét  a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat segített.

Volt Szépségstand, Állatsimogató, Zenesarok, és Fabatka ajándékbolt, ahol az összegyűjtött fabatkákért ajándékot választhattak a gyermekek.

Az egész nap még vidámabbá tételéért Peppino és Bóbita bohócok is sokat tettek, vicces vetélkedők, ügyességi versenyek szervezésével.

A tornateremben is mozgalmas programok voltak: a kézilabdaedzés után, a nap zárásaként a Billerbeck futballkupa is népszerű program volt a gyermekek körében, amelyhez barátaink az MTK labdarúgói is csatlakoztak.

Egy igazán vidám, szívet-lelket melengető napot kaptunk ajándékba, amiért hálásak vagyunk és reméljük lesz ötödik LélekFÓTozó nap is jövőre!

Köszönjük a Billerbecknek és Minden Támogatónak!

Vargáné Százvai Erzsébet
nevelő

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Időjárás

Fót
2021-08-01, 10:25
Záporok
E
Záporok
25°C
11 km/h
Hő-érzet: 26°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 56%
Szelek: 11 km/h E
Széllökések: 22 km/h
UV-Index: 2
Napkelte: 05:21
Napnyugta: 20:17
More forecast...
 

Archívum

Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál