LélekFÓTozó 4.

Negyedik LélekFÓTozó nap a Károlyi István Gyermekközpontban

 

2019. december 14-én immár negyedik alkalommal kedveskedett ellátott gyermekeinknek és fiatal felnőttjeinknek a BILLERBECK Lakástextil Kft a LélekFÓTozó nap megszervezésével úgy, hogy több mint 50 céget illetve szervezetet vontak be a programokba.

A Billerbeck Lakástextil Kft képviseletében Vermes Péter ügyvezető igazgató Úr köszöntötte az ünneplőket.

A megnyitó után finom ebéddel és mindenféle finomsággal várták a szervezők az ellátottakat, majd a színpadi programok után (Kovács Nóri Jószolgálati nagykövetünk éneklése, Turai Bálint vidám, interaktív zsonglőr műsora, Richie and the Mops koncertje, a Tordasi Szivárvány zenekar koncertje, a Füzesgyarmati Általános Iskola 3. b osztályának Karácsonyi műsora), sokféle kézműves tevékenységben tudtak részt venni a gyermekek és fiatalok. Lehetőség volt például mézeskalácsot díszíteni, vagy karkötőt, karácsonyfadíszt készíteni, vagy bűvész trükköket megtanulni.

A saját készítésű kürtőskalács is nagyon népszerű volt, aminek az elkészítésében ismét  a Tótkomlósi Evangélikus Szeretetszolgálat segített.

Volt Szépségstand, Állatsimogató, Zenesarok, és Fabatka ajándékbolt, ahol az összegyűjtött fabatkákért ajándékot választhattak a gyermekek.

Az egész nap még vidámabbá tételéért Peppino és Bóbita bohócok is sokat tettek, vicces vetélkedők, ügyességi versenyek szervezésével.

A tornateremben is mozgalmas programok voltak: a kézilabdaedzés után, a nap zárásaként a Billerbeck futballkupa is népszerű program volt a gyermekek körében, amelyhez barátaink az MTK labdarúgói is csatlakoztak.

Egy igazán vidám, szívet-lelket melengető napot kaptunk ajándékba, amiért hálásak vagyunk és reméljük lesz ötödik LélekFÓTozó nap is jövőre!

Köszönjük a Billerbecknek és Minden Támogatónak!

Vargáné Százvai Erzsébet
nevelő

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-10-06, 07:03
Tiszta
ESE
Tiszta
7°C
4 km/h
Hő-érzet: 8°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 99%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 11 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 06:49
Napnyugta: 18:13
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál