Pedagógusnap és összdolgozói értekezlet a GYERI-ben

 

„Miközben megpróbálunk mindent megtanítani
gyermekeinknek az életről, gyermekeink
megtanítják nekünk, hogy miről is szól az élet.„

/Angela Schwindt/

 

Minden év júniusának első vasárnapján köszöntjük a pedagógusokat. E jeles nap alkalmából, 2021. június 4-én intézményünk ünnepséget szervezett, melyet összekötöttünk egy rövid összdolgozói értekezlettel. A koronavírus járvány miatt sajnos ezek az értekezletek sem kerülhettek megszervezésre, így most lehetőség nyílt arra, hogy az intézményben dolgozók tájékoztatást kapjanak a Gyermekközpontot érintő eseményekről, aktualitásokról, melyekről Kádas István igazgató úr nyújtott rövid tájékoztatást.

Az idei Pedagógusnapunk egyik különlegessége volt, hogy a Speciális Gyermekotthon pedagógusai és egyik ellátottja közösen egy rövid, zenés műsorral köszöntötték a résztvevőket. Majd a Speciális Gyermekotthon egyik nevelője saját versét adta elő, mellyel a dr. Barna Lajos alapító igazgatónk 100. születésnapja alkalmából meghirdetett alkotói pályázatunk díjazottja lett. Ezt követte a Speciális Gyermekotthon vezetőjének szavalata.

Nagy örömmel köszönthettük körünkben Tóth Elemérné Évike nénit, egykori pedagógus kollégánkat, aki korábbi kimagasló nevelői, oktatói tevékenységéért, 2021. június 7-én Németh László díjat vehetett át a Vigadóban Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úrtól. Büszkék vagyunk arra, hogy a díj 30 éves fennállása alatt harmadszor részesül benne a GYERI dolgozója.

Az elmúlt egy évben, illetve az idén is több munkatársunk nyugdíjba vonult és voltak olyanok is, akik munkahelyet váltottak. Nagy örömünkre szolgál azonban, hogy több új kollégát köszönthetünk intézményünkben. Az értekezleten lehetőség nyílt arra, hogy az új kollégák bemutatásra kerüljenek.A Különleges Gyermekotthonban 4 fő, a Speciális Gyermekotthonban 2 fő, a Segítő Szolgáltatások Osztályának Pedagógiai Csoportjában 3 fő, a Nyilvántartási Csoportban 2 fő, a Rendészet és Portaszolgálatnál pedig 3 fő lát el feladatot új belépőként.

Bemutatásra került intézményünk új gazdasági koordinátora és vezetője is, aki 2020 októberétől látja el feladatait nálunk. 2021. április 22. óta a Gyermekközpontnak új általános igazgatóhelyettese Mihály-Tamás Katalin, akinek lehetősége volt Pedagógusnap alkalmából köszöntetni intézményünk dolgozóit.

Az összdolgozói értekezletünk legvégén Tűz-és balesetvédelmi, valamint Adatvédelmi oktatásra került sor.

Az ünnepi eseményt és az értekezletet követően az intézmény dolgozói egy szerény ebéddel összekötött, kötetlen beszélgetésen vehettek részt, amelyre a rohanó, dolgos hétköznapokon csak ritkán adódik lehetőség.

 

Szász-Beluczki Bernadett
növendékügyi előadó

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-09-25, 10:14
Felhős
ESE
Felhős
13°C
4 km/h
Hő-érzet: 15°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 77%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 14 km/h
UV-Index: 1
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 18:35
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál