64. Születésnap

Tisztelt jelenlegi és egykori Munkatársak és Gondozottak!

Kedves ünneplők, megemlékezők!

 

A 2021. év végéhez közeledünk, mely egy sokak által várt jeles nap közeledtét jelenti: november 15-én ünnepelhetjük a Károlyi István Gyermekközpont fennállásának 64. évfordulóját. Több évtizedes hagyomány alapján szerveződött mindenkor az intézmény születésnapja, hogy méltóképpen megemlékezzünk az intézmény alapítójáról, a feladatellátásról, valamint ennek apropóján lehetőséget biztosítsunk az itt felnőtt gondozottak és tanáraik, nevelőik számára a találkozásra, emlékezésre.

Az idei évben is készülődtünk, készülődünk az ünneplésre. Azonban az őszi időszakban ismét erősödik a járványhelyzet, melynek alakulása nagyban meghatározza a programok szervezésének keretét. Ahogyan az egészségvédelemben, úgy a gyermekvédelemben is fontos a megelőzés. Ezt érvényesítve az intézmény vezetése meghozta döntését, melynek értelmében a Gyermekközpont Születésnapján nem szervezünk külsős látogatóknak – az egykori gondozottaknak és tanáraiknak – programot. Ezzel megelőzésként nem teremtünk lehetőséget arra, hogy esetlegesen megjelenhessen, könnyebben terjedhessen a COVID- 19 vírus. A döntés mind az egykori gondozottak és tanáraik, volt munkatársaink érdekében és védelmében, mind pedig a jelenlegi dolgozók és ellátottak érdekében és védelmében született meg.

A veszélyhelyzet jelenlegi alakulását és az érvényes szabályozásokat figyelembe véve belső, zárt program keretében tervezzük megünnepelni a 64. évfordulót (a jelenlegi munkatársi közösség részvételével).

Ezzel párhuzamosan felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy intézményünk a vonatkozó szabályozások alapján látogatható még. Magánszemélyek a park látogatására vonatkozó szabályok betartása mellett felkereshetik az emlékhelyeket.

 

Fót, 2021. november 4.

Mihály-Tamás Katalin
mb. intézményvezető

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-09-25, 08:56
Felhős
ESE
Felhős
12°C
4 km/h
Hő-érzet: 13°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 75%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 1
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 18:35
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál