EOS Faktor Magyarország Zrt.

A pénzügyi vállalat korábban is nyújtott tárgyi adományokat a gyermekvédelmi intézménynek, 2013 októberétől pedig rendszeresen támogatja a Fóti Károlyi István Gyermekközpontot a régió egyik vezető követeléskezelő cége, az EOS Faktor Magyarország Zrt.

 A vállalat korábban is nyújtott tárgyi adományokat az egykori Fóti Gyermekvárosnak, mostantól azonban rendszeresen segíti majd a munkát.

 Thummerer Péter, az EOS Faktor Magyarország Zrt. ügyvezetője a következőket nyilatkozta a támogatási szerződés aláírása kapcsán: „Fontos számunkra, hogy olyan intézmény munkáját segítsük, amely valódi értéket teremt és nevelésével segít olyan alapot adni a nehéz sorsú gyermekek számára, amellyel megtalálhatják a helyüket a társadalomban. Az együttműködésünk a Fóti Gyermekközponttal nem teljesen újkeletű, ugyanis az év során kollégáink több alkalommal is segítették az intézményt.”

Kádas István, a Károlyi István Gyermekközpont igazgatójának meggyőződése szerint napjainkban egyre fontosabb szerepe van annak, hogy a sikeres piaci vállalatok felkaroljanak egy-egy társadalmi ügyet. „A Károlyi István Gyermekközpont nyitott a társadalmi kapcsolatok irányába, aminek köszönhetően számos formában érkezik támogatás az intézményhez. Az EOS Faktor Magyarország Zrt. képviselőivel 2013 májusában egy jótékonysági faültetésen merült fel az együttműködés ötlete, amit a vállalat kollégái által szervezett adománygyűjtés követett, valamint a cég a Gyermekközpont szervezésben megrendezett I. Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztivál támogatójaként is feltűnt. Segítségük nagy jelentőséggel bír számunkra.”

A Károlyi István Gyermekközpont több mint 55 éves története során közel 6000 gyermeknek és fiatalnak biztosított otthont és perspektívát a jövőre vonatkozóan. A központ területén jelenleg négy otthon látja el a gondozást, a Kísérő Nélküli (Menekült) Kiskorúak Gyermekotthona, a súlyos pszichés sérülések miatt kiemelt figyelmet igénylő fiúk számára létrehozott Speciális Gyermekotthon, a tartós beteg kiskorúakat ellátó Különleges Gyermekotthon, valamint a 18 éven felüli fiatal felnőtteket támogató Utógondozói Otthon.

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-10-06, 05:30
Tiszta
ESE
Tiszta
9°C
4 km/h
Hő-érzet: 9°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 91%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 06:49
Napnyugta: 18:13
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál