A Póni Klub vendégei voltunk

Nem mindennapi programon vehettek részt 2022. június 4-én, szombaton a Károlyi István Gyermekközpont lakói.  Budapesten, a hazai lovasélet központjában, a Nemzeti Lovardában   rendezte meg a Póni Klub gyermeknappal egybekötött lovasversenyét.

A reggeli kiadós eső és a komor esőfelhők sem riasztottak el minket attól, hogy elinduljunk.    A Különleges Gyermekotthonból öt gyermek és három kísérő vett részt a programon.        Kedves fogadtatásban volt részünk. Örömmel láttuk, hogy minden program és helyszín akadálymentesen megközelíthető kerekesszékkel is.

Elsőként  a gyermek és ifjúsági díjlovaglás versenyszámát  láthattuk. Lenyűgözve figyeltük, hogy a kecses versenylovak és ügyes lovasaik milyen összhangban hajtják végre a feladatokat a zsűri előtt.

A versenyt követően igazi gyermeknapi kavalkád várt a ránk. Akkorra már a nap is kisütött, a kedvünk is felderült. Játékos feladatokban bizonyíthatták ügyességüket a gyerekek. Volt ott célba dobás, horgászat, körhinta. A legbátrabbak még a rodeó bikát is kipróbálták. Egy kedves bohóc másodpercek alatt készített valamilyen lufi figurát, mindenkinek kívánsága szerint. A körhintán egy kis mesevilágban találták magukat, akik a lovashintóban utaztak.

Köszönjük a meghívást és az élményekkel teli napot!

 

 

Fót, 2022. június 4.

Povázsayné Kovács Marianna

otthonvezető

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-09-25, 09:57
Főleg felhős
ESE
Főleg felhős
13°C
4 km/h
Hő-érzet: 14°C
Nyomás: 1020 mb
Pára: 70%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 1
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 18:35
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál