Cirkuszolva búcsúztattuk a nyarat

Igazán kellemes nyárbúcsúztató programban volt részünk: a Főváros Nagycirkusz látta vendégül a gyermekeinket, az „ Atlantic flight – Nagy cirkuszi utazás” című előadásukon.

A Károlyi István Gyermekközpontban élő gyermekeknek mindig hatalmas öröm, ha cirkuszba mehetnek. Már napokkal az előadás előtt izgatottan készülnek: van, aki a bohócokat várja nagyon, és van, aki inkább az állatos számokat szereti. Egy azonban biztos: mindenkinek van valamilyen kedvenc cirkuszi produkciója.

A Fővárosi Nagycirkusszal kiemelkedően jó az intézményünk kapcsolata, hiszen azon túl, hogy évről évre állandó támogatója az Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválunknak, minden évben több alkalommal is vendégül látják a gyermekeinket az előadásaikon. Valódi élmény ajándék ez, két és fél órányi káprázat és csoda: kikapcsolódás a hétköznapok szürkeségéből és gondjaiból. Az iskolakezdést megelőző szombaton ismét fantasztikus vízi cirkuszi előadást láthattak a fóti „Gyeris” gyerekek, akik az intézmény Speciális Gyermekotthonából illetve a Különleges Gyermekotthonából érkeztek. A kutyák és a papagájok mellett hatalmas öröm volt nekik igazi fókát látni a porondon!

Fontos megjegyezni, mert példa értékű, hogy a Fővárosi Nagycirkusz vezetősége és a közönségszolgálatos kollégáik mindig nagy figyelemmel, szeretettel és gondoskodással veszik körül a gyerekeinket.  A mostani előadáson például betakargatták a vízhez közel ülő kerekesszékes gyerkőcöket, hogy ne fázzanak és ne legyenek vizesek.

Köszönjük, hogy részesei lehettünk a „Nagy cirkuszi utazásnak”. Egy ilyen szombat után, sokkal vidámabban indult a hétfői iskolakezdés is!

 

Sz. Látó Judit

társadalmi kapcsolatokért is felelős növendékügyi előadó

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-10-06, 05:33
Tiszta
ESE
Tiszta
9°C
4 km/h
Hő-érzet: 9°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 91%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 06:49
Napnyugta: 18:13
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál