Egy csodás hét a Balatonnál

Az idei év augusztusában is lehetőség nyílt a Speciális Gyermekotthon gyermekei számára, hogy egy hetet eltöltsenek a Károlyi István Gyermekközpont Balatonlellei nyári táborában. A gyermekek nagyon várták, a balatoni vakációt. Nagy szerencse, hogy az időjárás az idei nyár legmelegebb napjaival ajándékozott meg minket. Így a legnagyobb kincs a Balaton volt számunkra, ahol a legtöbb időt töltöttük. Sokat úsztunk, labdáztunk és játszottunk a vízben. Esténként mikor a levegő egy kicsit enyhült, felfedeztük a környéket és a várost.

Óriási élményt jelentett számukra, mikor balatoni sétahajózásra mentük, az egyórás hajóút során megismerkedhetünk a Balatont körülvevő gyönyörű környezettel és a vízi élővilággal. Illetve lehetőségünk nyílt a kapitánnyal vezetni a hajót Révfülöp felé.  Az élmények sora még nem ért véget, számtalan koncerten vettünk részt, melyet a gyermekek nagyon élveztek. Kiemelném a város Szent István napi programjait. A koncert látogatás már a napi esti program részévé vált: számtalan ismert művészt és zenei stílust ismerhettek meg a gyermekek pár nap alatt.  A sport és a játék sem maradhatott ki a mindennapi életünkből, a fiúk sokat fociztak, csócsóztak és tollaslabdáztak.

Feledhetetlen volt mindenki számára a naplemente, mellyel nehezen teltünk be és többször is megcsodáltunk. A nyaralást a jókedv, a vidámság jellemezte, így a gyermekek számára emlékezetes élmény marad e néhány nap, melyet a Balaton-parton tölthettünk. Kolléganőmmel, Koncz Líviával igyekeztünk minél több élményt nyújtani a fiúk számára. A gyerekek szomorúak voltak, hogy ilyen gyorsan eltelt a nyári táborozás, de mindannyiunk számára örök emlék marad e csodás hét.

 

      Szabó Anita
nevelő

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Időjárás

Fót
2022-01-22, 19:39
Tiszta
NNW
Tiszta
-1°C
14 km/h
Hő-érzet: -7°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 59%
Szelek: 14 km/h NNW
Széllökések: 32 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 07:21
Napnyugta: 16:29
More forecast...
 

Archívum

Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál