Jó volt újra együtt!

Gyermeknapi kincskereső a Károlyi István Gyermekközpontban

 

A több mint két hónapon át tartó járványügyi korlátozó intézkedéseket követően, igazi gyermeknapi meglepetés várta a fóti Gyermekközpontban élő gyermekeket. Az intézmény dolgozói a Gyermekközpont parkját egy varázslatos mesevilággá változtatták, amelyben boszorkányokkal, haramiákkal és sárkányokkal kellett megküzdeni a királylánytól elrabolt kincsek visszaszerzése érdekében. A vidám kalandozások közepette, a tündérek és manók kertjében agyagozhattak és ékszert is készíthettek maguknak a gyerekek, majd az izgalmas kihívásokkal teli út végén mosolyt csalhattak a szépséges királylány arcára.

A gyermeknapi program különlegességéhez mindemellett az is hozzájárult, hogy az intézmény gyermekotthonaiban élő gyerekek és a szakmai egységek dolgozói – a szabad levegőn és a megfelelő távolság megtartásával – ismét közösen élhették át az élményeket.

A kincskeresést követően szabadtéri vetítés keretében nézhették meg a gyerekek a gyermekotthoni életükről készült képes-zenés összeállítást, majd a helyszín egy karaoke színpaddá változott, ahol a résztvevők egymást ajándékozták meg az általuk elénekelt kedvenc dalaikkal. A napot Baji Imre vállalkozó nagylelkű adománya jóvoltából közös pizzázás zárta, így minden gyermek új közös élményekkel és tele hassal térhetett vissza szűkebb otthonába.

 

Fót, 2020. június 2.

 

 

 

     Bíró Endre

                                                                                                           igazgatóhelyettes

                                                                                               Károlyi István Gyermekközpont

 

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-10-06, 05:41
Tiszta
ESE
Tiszta
9°C
4 km/h
Hő-érzet: 9°C
Nyomás: 1030 mb
Pára: 91%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 0
Napkelte: 06:49
Napnyugta: 18:13
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál