Vízzel kínáljuk a szomjazókat

 

„Ne várja meg, míg kiszárad! Fogadjon el tőlünk egy pohár vizet!” – így várjuk szeretettel a hozzánk betérőket: intézményünk, a fóti Károlyi István Gyermekközpont a nagy hőségre való tekintettel vízosztó akcióba kezdett.

Igaz, a mi „kereteink” viszonylag szűkösek, klimatizált helyiségeink nincsenek, így a Károlyi István Gyermekközpont csodálatos parkja és árnyékot adó lombos fái mellett, csak egy pohár vízzel tudjuk kínálni a hozzánk betérő szomjazókat. Ám ez a kis gesztus, ezeken a forró napokon, a tikkasztó kánikulában még életet is menthet!

Ismét elérkezett a legmelegebb évszakunk, amely egyben a gyerekek által várva várt iskolai vakáció időszaka, azonban a nagy hőség mindannyiunk szervezetét próbára teszi. A hosszan tartó forróság még az egészséges emberek számára is extrém igénybevételt jelent, különösen veszélyeztetett helyzetben vannak ugyanakkor a kisgyermekek, az idősek, valamint a szív- és érrendszeri betegségben szenvedők.

A hőség idején mindenkinek oda kell figyelnie a megfelelő és folyamatos folyadékpótlásra. Nálunk, a Károlyi István Gyermekközpont főportáján ezt most megtehetik. Portás kollégáink sok szeretettel látnak minden erre járót, minden hűsölni vágyót egy üdítő pohár vízre!

 

                                                                                               Károlyi István Gyermekközpont

Print Friendly, PDF & Email

Figyelem!

park látogatása

Intézményünk műalkotásai

Események

  • No Events

Archívum

Időjárás
Fót
2022-09-25, 10:15
Felhős
ESE
Felhős
13°C
4 km/h
Hő-érzet: 15°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 77%
Szelek: 4 km/h ESE
Széllökések: 14 km/h
UV-Index: 1
Napkelte: 06:33
Napnyugta: 18:35
More forecast...
 
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál