Üdvözöljük a
Károlyi István Gyermekközpont honlapján!

 

 

Tisztelt Segítőink, Támogatóink!

Tájékoztatunk mindenkit, hogy adományaikkal, tárgyi, pénzbeli felajánlásokkal valamint önkéntes munkával, segítség felajánlással kapcsolatban kollégánk az alábbi számon érhető el: +36-20/77-29-118.Továbbá bármilyen elektronikus úton küldött megkeresést, felajánlást a következő  címre várjuk: info@kigyk.eu

Köszönjük!

 

A fóti Károlyi István Gyermekközpont hat évtizedes múltra tekint vissza, és mindig különleges helyet foglalt el a magyar gyermekvédelemben. A mai Gyermekközpont és elődje, a Fóti Gyermekváros története során összesen körülbelül hatezer gyermeknek biztosított otthont, és több száz munkatársának megélhetést.
Oldalainkat böngészve megismerheti intézményünk történetét, betekintést nyerhet mindennapjaiba, működésébe.

Kellemes böngészést kívánunk!

                       
 
 

Tisztelt Adományozóink!

 

Nagyra értékeljük, hogy vannak olyan vállalatok, vállalkozók és magánemberek, akik odafigyelnek környezetükre, akik igyekeznek jót tenni és segíteni embertársaiknak. Külön köszönet illeti azokat, akik a mi intézményünkre, a Károlyi István Gyermekközpontban élő gyermekekre gondolnak az év folyamán vagy éppen az év végéhez közeledve az ünnepek kapcsán. Fontosnak tartjuk, hogy a felajánlások, a tárgyi adományok valóban hasznosuljanak, építsék, segítsék gyermekeink és fiataljaink mindennapjait, ünnepeit. Ugyanakkor az intézmény kapacitására, adottságaira is tekintettel kell lennünk. Ezért a korábbiaktól eltérő gyakorlatot alakítunk ki, melyhez kérjük a megértő elfogadást.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Károlyi István Gyermekközpont a továbbiakban előzetes jelzés alapján, lehetőség szerint előre egyeztetett időpontban tudja fogadni az adományokat.

Jelzéssel élhetnek az intézmény vezetője felé írásban vagy telefonon, valamint az intézmény központi e-mail címére írva vagy telefonszámát tárcsázva.

Az átadás-átvétel időpontját e-mailen és telefonon tudják egyeztetni Németh Zsuzsanna munkatársunkkal az alábbi elérhetőségeken:

Munkatársunkat a fenti telefonszámon hétfőtől csütörtökig 7.30-16.00 óra, pénteken 7.30-13.30 óra között tudják hívni.

Ezúton is köszönjük minden adományozónk nagylelkű támogatását!

 

Megértésükben bízva maradok tisztelettel:

 

Páger Pál Attila
mb. intézményvezető

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Figyelem!
park látogatása
Intézményünk műalkotásai
Események
  • No Events
Időjárás
Fót
2022-06-25, 09:42
napos
WNW
napos
23°C
4 km/h
Hő-érzet: 27°C
Nyomás: 1010 mb
Pára: 52%
Szelek: 4 km/h WNW
Széllökések: 7 km/h
UV-Index: 5
Napkelte: 04:46
Napnyugta: 20:45
More forecast...
 
Archívum
Országos Nyárköszöntő Fóti Gyermekfesztivál